Početna / AKTUELNO / NAJNOVIJE / Prikupljanje odeće i obuće za ljude van centara za azil

Prikupljanje odeće i obuće za ljude van centara za azil

Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila poziva sve prijatelje, saradnike i humane građane da pomognu u prikupljanju odeće i obuće za tražioce azila. Tokom zimskih dana, usled niskih temperatura, tražiocima azila su najpotrebniji: topla odeća i obuća, kako za odrasle tako i za decu, jakne, donji veš, čarape, peškiri i dr.

Odeću koja je oprana i spakovana u kese, građani mogu doneti u prostorije APC/CZA  u  Beogradu, ul. Sime Igumanova 14, Vračar, svakim radnim danom od 07 do 15 časova ili se javiti na telefon organizacije (011) 2457-376.

Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila poziva sve prijatelje, saradnike i humane građane da pomognu u prikupljanju odeće i obuće za stanovnike ilegalnih naselja. Tokom zimskih dana, usled niskih temperatura, tražiocima azila su najpotrebniji: topla odeća i obuća, kako za odrasle tako i za decu, jakne, donji veš, čarape, peškiri i dr.

Odeću koja je oprana i spakovana u kese, građani mogu doneti u prostorije organizacije „Stavplus”, Trg Cara Jovana Nenada br. 15, Subotica, svakim radnim danom osim petkom u periodu od 8 do 16 časova.

Pogledajte još

Srbija potpisala novi Frontex ugovor

Foto: europa.rs Beograd, 25 jun, 2025 – Ivica Dačić, Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova …