Početna / NOVOSTI IZ APC / Mobilni tim APC/CZA u centru za azil u Tutinu

Mobilni tim APC/CZA u centru za azil u Tutinu

APC/CZA mobilni tim koji se sastoji od pravnika, psihologa, socijalnog radnika i kulturnog medijatora pruža besplatnu pravnu pomoć i psihosocijalnu podršku tražiocima azila u Centru za azil u Tutinu.
APC/CZA podržava i pomaže izbeglicama u celoj zemlji, od trenutka kada uđu u Srbiju i traže azil, pa sve do faze uključivanja i integracije u društvo.

View this post on Instagram

APC/CZA mobile team of legal, psychosocial and cultural mediator staff visiting asylum center in Tutin, south of Serbia, providing free legal aid and psychosocial support to asylum seekers. APC/CZA supports and aids refugees through out the country from the moment they enter Serbia, claim asylum, up to the inclusion and integration phase. WWW.AZILSRBIJA.RS _______________________________________________ APC/CZA mobilni tim koji se sastoji od pravnika, psihologa, socijalnog radnika I kulturnog medijatora pruža besplatnu pravnu pomoć I psihosocijalnu podršku tražiocima azila u Centru za azil u Tutinu. APC/CZA podržava I pomaže izbeglicama u celoj zemlji, od trenutka kada uđu u Srbiju I traže azil, pa sve do faze uključivanja I integracije u društvo. WWW.AZILSRBIJA.RS #legalaid #psychosocialsupport #asylumseekers #refugees #asyluminserbia #socialassistance #integration #inclusion #APC #asylumprotectioncenter

A post shared by Asylum Protection Center (@asylumprotectioncenter) on

Pogledajte još

Pomoć u obrazovanju i integraciji mladih izbeglica

Izvor: RTSVideo: RTS  Beograd, 19. januar 2023-  Avganistanac Daud Arjubi i Sirijac Halil Kansor zajedno …