Početna / NOVOSTI IZ APC / Manifestacija „Pomozimo izbeglicama“ u APC/CZA Južnoj kancelariji

Manifestacija „Pomozimo izbeglicama“ u APC/CZA Južnoj kancelariji

Izražavamo zahvalnost svima vama koji ste doneli odeću za odrasle i decu, kao i igračke za decu tokom naše manifestacije „Pomozimo izbeglicama“ u APC/CZA Južnoj kancelariji. Mladi iz Preševa donirali su pomoć izbeglicama smeštenim na u centrima u Bujanovcu, Vranju i Preševu.
Posebno zahvaljujemo našim divnim volonterima koji su pokrenuli i pokrenuli ovu akciju.

View this post on Instagram

We express our appreciation to all of you who brought clothes for adults and children, as well as toys for children during our event „Let's help the Refugees“ in APC/CZA Southern office.Young people from Presevo donated help to the refugees accommodated in Reception centers in Bujanovac, Vranje and Presevo. We thank especially to our wonderful volunteers who initiated and run this action. WWW.AZILSRBIJA.RS ————————————————————————Izražavamo zahvalnost svima vama koji ste doneli odeću za odrasle i decu, kao i igračke za decu tokom naše manifestacije „Pomozimo izbeglicama“ u APC/CZA Južnoj kancelariji. Mladi iz Preševa donirali su pomoć izbeglicama smeštenim na u centrima u Bujanovcu, Vranju i Preševu. Posebno zahvaljujemo našim divnim volonterima koji su pokrenuli i pokrenuli ovu akciju. #letshelptherefugees #APC #CZA #presevo #donate #appreciation

A post shared by Asylum Protection Center (@asylumprotectioncenter) on

Pogledajte još

APC/CZA panel u Beogradu „Pristup zapošljavanju izbeglicama i azilantima. u Srbiji: iskustva, izazovi i naučene lekcije ”

Beograd, 06. Decembar 2019. – U okviru APC/CZA međunarodnog događaja „Dani integracije 2019.“, u Hotelu …